Het aanbod

Speciaal voor ouders die hun kinderen niet zien heb ik lezingen, workshops en 1 op 1 coaching ontwikkeld. Alle producten zijn gericht op inzicht verkrijgen, emoties verwerken, blokkades opruimen om zo terug te gaan naar je essentie. Van hieruit zul je beter in balans zijn en meer kunnen genieten van het leven. Hieronder geef ik een korte toelichting.

Lezing: ontdek jouw verborgen kracht in het omgaan met moeilijke situaties

Tijdens de lezing ontdek je jouw verborgen kracht in het omgaan met moeilijke situaties vertel ik over jouw (karakter)eigenschappen, je sterke kanten, je valkuilen en ook je verborgen kracht. Uitgangspunt is het Enneagram met de negen types, en speciaal voor deze lezing heb ik die uitgewerkt voor de situatie waarin ouders hun kinderen niet zien. Aan het einde van de lezing zal je herkennen wat jouw voorkeurstype is en weet je dus jouw verborgen kracht. Deze lezing is een verdieping op het gratis e-book. Waar het e-book stopt, gaat deze lezing verder!

De lezing vindt plaats in mijn praktijk in Etten-Leur en kost € 15. Dit is inclusief koffie en/of thee.

Workshop: ontdek jouw verborgen kracht in het omgaan met moeilijke situaties

De workshop ontdek jouw verborgen kracht in het omgaan met moeilijke situaties is een vervolg op de gelijknamige lezing. Tijdens de workshop zal ik middels erkende technieken vaststellen wat daadwerkelijk je meest dominante Enneagramtype is. Vervolgens brengen we ook in beeld hoe de overige types in jou vertegenwoordigd zijn, hierdoor krijg je een totaaloverzicht van jouw krachten in het Enneagram. Met behulp van oefeningen brengen we verder in beeld wat jouw kracht is, maar we gaan ook kijken of we kunnen ontdekken welk type je ex-partner heeft. Als we dat namelijk helder krijgen is het mogelijk hier gebruik van te maken, want ieder type heeft bijvoorbeeld zijn eigen behoeften en communicatiestijl en daar kun je dan op inspelen.

De workshop vindt plaats in mijn praktijk in Etten-Leur en kost € 32,50. Dit is inclusief koffie en/of thee.

Tweedaagse workshop: van lijden naar leiden

Deze workshop is speciaal ontwikkeld om je lijden los te laten en weer de leiding over je leven te pakken. Tijdens de eerste dag geef ik uitleg over het Enneagram Procesmodel en zijn we voornamelijk bezig om inzicht te krijgen waar je tegenaan loopt en welke emoties een rol spelen. De tweede dag gaan we in op hoe je het graag wilt hebben. Gedurende de workshop ruimen we diverse blokkades op waardoor we beter kunnen ontdekken wat we graag willen. Aan het einde van de workshop hebben we een heldere zin geformuleerd die ons houvast geeft richting de toekomst. Tijdens de workshop laten we een stuk van het lijden los en zetten we de stap naar weer kunnen genieten van het leven, naar het weer zelf de leiding hebben over je leven.

De workshop vindt plaats in mijn praktijk in Etten-Leur en kost € 197. Dit is inclusief lunch, koffie en/of thee.

1 op 1 coaching

EIK staat dus voor Enneagram Integratie Kunde. Uitgangspunt hierbij is je terug te brengen naar je essentie zodat je weer volledig in je kracht staat en veel beter met je situatie kunt omgaan. In een aantal consulten gaan we de blokkades, die maken dat je zo in de emoties zit, opruimen. Het opruimen van deze blokkades creëert ruimte om weer vanuit je essentie te gaan leven en op die manier weer te kunnen genieten van het leven. Hierbij zal een emotie vast nog weleens voorbij komen, maar je zult er niet in gaan, of in blijven zitten. Dit zal je ook veel rustiger en sterker maken. Vanuit je essentie zal het ook duidelijker worden welke stappen je wilt zetten rondom je kinderen niet zien. En omdat je zo in balans bent zul je die stappen veel rustiger kunnen zetten, zodat je beter overkomt op alle betrokken partijen.

Tijdens de coaching krijg je inzicht waarom je van type bent veranderd en ruimen we blokkades op.

Kennismakingsgesprek

Het Kennismakingsgesprek is ALTIJD gratis en vrijblijvend!

Tijdens het kennismakingsgesprek vertel ik je over het Enneagram en kijken we samen of Enneagram je kan helpen met de situatie waar jij mee zit. Als dat inderdaad zo is dan vertel ik je inhoudelijk hoe het traject eruit ziet en laat ik je met een voorbeeld direct kennismaken met de manier waarop ik werk. Een kennismakingsgesprek duurt 30 tot 60 minuten.

Klik hier als je meer informatie wilt, of een afspraak wil maken voor een kennismakingsgesprek.

Tarieven

Een kennismakingsgesprek is geheel gratis en vrijblijvend. We bespreken daarin de mogelijkheden en ik zal het Enneagram en Enneagram Coaching toelichten. Als ik merk dat ik iets voor je kan betekenen zal ik je een voorstel doen dat specifiek voor jou is. Dit voorstel zal aansluiten op de wensen en behoeften die je hebt en ik zal daar altijd iets extra's bij aanbieden. Dat kan een korting zijn, maar ook een aanvullende dienst of product waar je profijt van zult hebben.

Als je het kennismakingsgesprek als aangenaam hebt ervaren kunnen we vervolgens een intake afspreken. Tijdens de intake bepalen we exact waar je tegenaan loopt en hoe voor JOU de ideale situatie is. Tijdens de opvolgende consulten gaan we je blokkades opheffen en breng ik je terug naar je essentie zodat jouw ideale situatie realiteit kan worden!

Zowel de intake als de consulten duren tussen de 60 en 90 minuten.

Vader kijkt naar Dochter die Verderop Staat

©[current-year] Kleiborn Coaching - Inspirerend & Ondersteunend

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?