LUISTEREN

Goed luisteren blijkt keer op keer heel erg belangrijk, en laat dat nu precies zijn waar het vaak op misgaat. Zowel professionals als mensen uit de eigen omgeving luisteren vaak onvoldoende of niet goed. Binnen mijn praktijk zijn er verschillende manieren waarop naar je geluisterd wordt! Verschillende manieren waarop je gehoord wordt!

Zo organiseer ik iedere maand een ochtend, middag of avond een bijeenkomst waar je vrijblijvend aan kunt deelnemen. Deze bijeenkomsten staan in het teken van ervaringen met elkaar delen. Het is de bedoeling om op een ontspannen wijze, en onder het genot van een kopje koffie of thee, je verhaal te delen en te luisteren naar anderen. Belangrijk hierbij blijft mijn basisprincipe: we delen onze verhalen en emoties maar zijn positief. Voor slachtofferschap of haatdragendheid zijn is geen plek. Het gaat puur om elkaar horen en steunen zodat we met zijn allen kunnen werken aan het verwerken van emoties en zo weer in balans komen. Vanuit deze balans kan iedereen zelf bepalen welke strategie voor zichzelf het beste is, dat kan gaan van ruimte geven aan de situatie tot inschakelen van hulpverlening of het rechtssysteem.

Mijn visie is dat als je vanuit rust en balans reageert je acties betere resultaten zullen hebben dan dat je vanuit emoties, zoals intens verdriet of boosheid, zal reageren.

Jongetje aan de Waterkant

©[current-year] Kleiborn Coaching - Inspirerend & Ondersteunend

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?