SAMENWERKEN

Je kinderen niet zien kan enorm frustrerend zijn, je radeloos maken of je heel boos maken. Vaak verlies je het overzicht en zit je zo in deze situatie waardoor je niet meer kunt genieten van het leven en geen weg meer ziet naar gelukkig zijn. Het volgen van een workshop of het doen van 1 op 1 coaching is dan enorm waardevol! Binnen mijn praktijk zijn er verschillende mogelijkheden. Op dit moment ben ik EIK Therapeut (Enneagram IntegratieKunde), Gezins- en Kindercoach en Vitaliteits- en Afslankcoach. Daarnaast heb ik de Energetic Psychology afgerond, dat is een verdieping op de EIK. Deze brede basis aan opleidingen maakt dat er voldoende mogelijkheden zijn om je te begeleiden in het verwerken van je emoties rondom jouw kinderen niet zien en ervoor te zorgen dat je weer kunt genieten van het leven. Vooral de inzet van EIK is bijzonder mooi en krachtig.

EIK Therapeut

EIK staat dus voor Enneagram Integratie Kunde. Uitgangspunt hierbij is je terug te brengen naar je essentie zodat je weer volledig in je kracht staat en veel beter met je situatie kunt omgaan. In een aantal consulten gaan we de blokkades, die maken dat je zo in de emoties zit, opruimen. Het opruimen van deze blokkades creëert ruimte om weer vanuit je essentie te gaan leven en op die manier weer te kunnen genieten van het leven. Hierbij zal een emotie vast nog weleens voorbij komen, maar je zult er niet te diep in gaan of in blijven zitten. Dit zal je ook veel rustiger en sterker maken. Vanuit je essentie zal het ook duidelijker worden welke stappen je wilt zetten rondom je kinderen niet zien. En omdat je zo in balans bent, zul je die stappen veel rustiger kunnen zetten zodat je beter overkomt op alle betrokken partijen.

Tijdens de coaching krijg je inzicht waarom je van type bent veranderd en ruimen we blokkades op.

Kennismakingsgesprek

Het Kennismakingsgesprek is ALTIJD gratis en vrijblijvend!

Tijdens het kennismakingsgesprek vertel ik je over het Enneagram en kijken we samen of Enneagram je kan helpen met de situatie waar jij mee zit. Als dat inderdaad zo is dan vertel ik je inhoudelijk hoe het traject eruit ziet en laat ik je met een voorbeeld direct kennismaken met de manier waarop ik werk. Een kennismakingsgesprek duurt 30 tot 60 minuten.

Klik hier als je meer informatie wilt, of een afspraak wilt maken voor een kennismakingsgesprek.

Tarieven

Een kennismakingsgesprek is geheel gratis en vrijblijvend. We bespreken daarin de mogelijkheden en ik zal het Enneagram en Enneagram Coaching toelichten. Als ik merk dat ik iets voor je kan betekenen zal ik je een voorstel doen dat specifiek voor jou is. Dit voorstel zal aansluiten op de wensen en behoeften die je hebt en ik zal daar altijd iets extra's bij aanbieden. Dat kan een korting zijn, maar ook een aanvullende dienst of product waar je profijt van zult hebben.

Als je het kennismakingsgesprek als aangenaam hebt ervaren kunnen we vervolgens een intake afspreken. Tijdens de intake bepalen we exact waar je tegenaan loopt en hoe voor JOU de ideale situatie is. Tijdens de opvolgende consulten gaan we je blokkades opheffen en breng ik je terug naar je essentie zodat jouw ideale situatie realiteit kan worden!

Zowel de intake als de consulten duren tussen de 60 en 90 minuten.

Moeder op bankje in de Regen

©[current-year] Kleiborn Coaching - Inspirerend & Ondersteunend

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?